Bejelentés


neeair Animék

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Az oldal átmenetileg nem üzemel......

 

Army of Two - The Devil`s Cartel - Előzetes

 

Alpha és Bravo az "Army of Two" széria legújabb játékának a két főszereplője, akik az érkező játékban Mexikóban fognak borsot törni a drogkartell orra alá. A TPS játék rengeteg akció és lövöldözést kínál majd és hála a Frostbite 2-es motornak, a látványra sem lesz panaszunk. Alig egy hetünk van a megjelenésig, lássuk tehát milyen játékra is számíthatunk.

 

 


 

A Mortal Kombat készítőinek új verekedős játéka már a küszöbön van, nézzük tehát hogy mire is számíthatunk majd a teljes játékban, ahol is a DC képregényvilág legnagyobb hősei és antihősei csapnak össze. A megjelenés már nincs messze, április 19-én érkezik a játék Európába, Xbox 360, Playstation 3, és WiiU platformra.

 


 

The Walking Dead: Survival Instinct - Előzetes

 

A tavalyi év egyik legjobb játéka volt a "The Walking Dead" kalandjáték, melynek mint korábban írtuk, érkezik a folytatása. Mindez nem meglepő, hisz mind a képregény, mind a televíziós sorozat és maga a játék is igen népszerű. Az Activision úgy döntött, hogy meglovagolja ezt a népszerűséget, és elkészíti a széria belső nézetes játékát, a Survival Instinct-et. A megjelenés már nincs messze, március 22-én mi is átélhetjük a Dixon testvérek korai kalandjait.

 

 


 

A jelenlegi generáció egyik leghíresebb és egyben egyik legjobb játéksorozata a legtöbb játékos szerint is a Gears of War trilógia. Március 22-én érkezik a széria következő része mely időrendben az első rész előtt játszódik, így nézzük meg, mit is várhatunk az érkező játéktól.

A NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM 3-ban visszatérnek a boss-harcok, melyek immáron epikusabbak, mint valaha. Az ingyenes demóban a játékosok Nagy Ninja Háború bevezetéseként Averrejtek (Leaf Village) közepén szembeszállhatnak a feldühödött Kilencfarkúval (Nine-Tails). A sorozat történetének eddigi legszélesebb karakterválasztékával érkezik: a rajongók kedvenc szereplőik széles skálájával találkozhatnak, legyenek azok akár barátok, akár ellenségek.

A NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM 3 Európában 2013. március 8-án kerül a boltok polcaira.


Resident Evil 1,5 - TPS nézetű kameraállás

Nem is olyan régen számoltunk be róla, hogy egy csapat kiadta a Resident Evil 1.5-öt, ami akár le is tölthető. Sajnos egyelőre meglehetősen bugos a játék, de az előző hírből megtudjátok ennek az okát. Jó hír, hogy a csapatot eddig még nem kereste meg a Capcom, hogy a nyakukba akasszon egy pert, így elképzelhető, hogy a srácok nyugodtan dolgozhatnak tovább a játékon.

Annyi már bizonyos, hogy nem ragaszkodnak kifejezetten a Capcom eredeti elképzeléseihez, így olyan érdekességet is megvalósítanak, mint a third person nézet, ami csak a Resident Evil 4-től megszokott a játékban. Az alábbi videó ezt demonstrálja.


Helyi idő szerint 6:30-kor a BioWare csapata 1 órás, élő közvetítés keretén belül nyújt betekintést a Mass Effect 3 új, Reckoning című kiegészítőjébe. A közvetítést a Twitch.TV weboldalán keresztül tekinthetitek meg: http://hu.twitch.tv/bioware


Tekintsd meg a Crysis 3 megjelenést ünneplő bemutatóját, amely nem kevés robbanással kedveskedik a sorozat rajongóinak. :)

 

 

 


 

Nincs már olyan sok hátra, és megjelenik a Sniper: Ghost Warrior folytatása, így nézzük meg mire is számíthatunk a játékban. Az előddel szemben a 2. rész az eddig látottak alapján minden formájában jobb és szebb lesz, köszönhetően a Cryengine 3 motornak, ami a játék alatt duruzsol.

 


 

Megjelenés március 12-én, PC-re, Xbox 360-ra, Playstation 3-ra, WiiU-ra és PS Vita-ra.

 

 

 


 

Rajtad a bosszúállás sora! A Crysis 3 jóvoltából a teljes irányítás és a szabadság új szintjével ismerkedhetsz meg 2013 legfontosabb sandbox stílusú, azaz szabadon bejárható világban játszódó lövöldözős játékában.

 

 

 

 

A Dead Space 3 a mélyűri rettegés kellős közepébe repíti a játékost a díjnyertes horror, akció és hanghatások segítségével. A Dead Space 3 hajmeresztő, új kalandra invitál az ismeretlen Tau Volantis barátságtalan, fagyos bolygójára, ahol halálos és nagyon fejlett ellenségekkel, köztük vadonatúj nekromorfokkal, gigászi lényekkel és, a sorozat történetében először, fanatizált unitológus katonákkal kell megküzdenie.

 

 

 

 

Érkezik a DmC Devil May Cry játék Vergil`s Downfall és a Bloody Palace módja! Március 6-ától kereshetitek a PlayStation Network-re, Xbox LIVE-ra és PC-re. Lessétek meg a videót is! :)

 

 

 

Ti is kíváncsiak vagytok a Metal Gear Rising launch trailerére? Ha igen, akkor nézzétek meg a lenti linken! Nem fogtok csalódni! ;)

 

 

 

Pár hét és megjelenik minden idők legjobb Naruto játéka, az Ultimate Ninja Storm 3. Ennek örömére most megosztom veletek a legújabb trailert, ami egy szóval jellemezve: ELKÉPESZTŐ! Készüljetek, mert március elején megkezdődik a negyedik nagy ninja háború!

 

 

 

Bár kezdetben a rajongótábor nem nagyon akarta elfogadni, hogy a Blizzard valóban szétdarabolja a Starcraft 2-t, és külön jelenteti meg az egyes frakciók kampányait, mostanra a kedélyek lenyugodtak, és ismét sokan várják a zergek áradatát.

 

 

 

Kevesebb mint két hetünk van a God of War széria előzménytörténetének számító Ascension megjelenéséig, ahol is Kratos elveszett családja iránti bosszúhadjáratát élhetjük majd át mi is. Vajon a széria rajongói a korábbi részekhez hasonló monumentális játékot kapnak? Nem kell sokat várni a válaszra, március 12-én megjelenés, kizárólag Playstation 3 platformra.

 


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!